TEST BLOG 1

TEST BLOG 1

Sep 01, 2023

BABYNESTJE | BEIGE RIB

Het babynestje is tegenwoordig niet meer weg te denken in de uitzet voor je baby. Ze bieden je kleintje een warme, veilige omgeving en zorgen voor een gevoel van geborgenheid, net als bij mam in de buik. Het babynestje wordt gebruikt in de box, op bed of gezellig bij jullie op de bank. Het is licht van gewicht waardoor je het ook makkelijk mee kunt nemen op visite of vakantie. Zo ligt jouw kleintje er altijd comfortabel bij in zijn knusse en vertrouwde nestje!

Ons fijne babynestje is handgemaakt van heerlijk zachte ribstof. De stof heeft een mooie neutrale kleur en is daardoor prachtig in elk interieur. Het schuimmatras zorgt er voor dat jouw baby heerlijk comfortabel ligt. Rondom het lig gedeelte heeft het een opstaande rand, waardoor je baby goed in het nestje blijft liggen. Doordat er aan het einde van het nestje een koord zit, kun je het nestje groter of kleiner maken.
Het babynestje wordt geleverd met een mooie, stevige en waterafstotende hoes, om te voorkomen dat het vuil wordt wanneer je het mee onderweg neemt.

Materiaal: 88% polyester 12% nylon
Afmetingen: 80 x 55cm

  • Gebruik van het babynestje altijd onder toezicht van een volwassenen
  • Plaats het babynestje altijd op een vlak oppervlak en zorg ervoor dat het stevig en stabiel staat
  • Gebruik het babynestje nooit in een wieg, ledikant of op een verhoogde ondergrond, omdat dit het risico op verstikking of vallen vergroot
  • Zorg ervoor dat het babynestje goed past en dat de baby voldoende ruimte heeft om vrij te ademen. Gebruik geen extra kussens, dekens of ander beddengoed in het nestje, aangezien dit het risico op verstikking verhoogt
  • Houd het babynestje uit de buurt van bronnen van warmte, zoals radiatoren, om oververhitting te voorkomen.
  • Zodra je baby begint te rollen of zichzelf opdrukt, wordt het tijd om het babynestje niet meer te gebruiken


Het babynestje is uitwasbaar. Dit doe je door het matras eruit te halen en de rest van het babynestje op maximaal 30 graden te wassen. Zo ligt jouw kleintje er weer heerlijk fris bij.

Bekijk productgegevens