Ruilen & Retourneren

Retourneren
Wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop bij onze webshop, bieden wij je de mogelijkheid om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour te melden. Nadat je je retour hebt aangemeld, heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Retourproces
Wanneer je een artikel wenst te retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via info@buxandbox.nl. Vermeld in je e-mail onderstaande gegevens:
1. Vermeld je naam en ordernummer
2. Geef aan welk artikel je wilt annuleren
3. We waarderen het als je de reden van retour wilt aangeven, zodat we ons kunnen verbeteren. Dit is niet verplicht.

Retouradres:
BUX & BOX
2e Havendwarsstraat 23
2161HH Lisse
Nederland

Retourvoorwaarden

  • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking en met accessoires geretourneerd worden.
  • Cadeaubox: Indien je een cadeaubox wilt retourneren moet deze in zijn geheel met alle geleverde producten in de originele staat aan ons geretourneerd worden. Wij accepteren geen retour van losse producten uit een cadeaubox, tenzij een product schade heeft. In dat geval, vragen wij je om een e-mail te sturen en foto's bij te voegen van het beschadigde product. Uiteraard lossen wij dit graag met je op. 
  • Gepersonaliseerde productenProducten die je via onze webwinkel koopt worden op maat, volgens de door u ingevoerde specificatie, gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


Kosten voor retourzending

De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. We raden je aan om te kiezen voor een verzendmethode met Track & Trace, omdat wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk zijn voor verloren of beschadigde retourzendingen.

Terugbetaling
Je ontvangt van ons een e-mail zodra wij je retour hebben ontvangen. Wij zullen het volledige orderbedrag crediteren*. Het verschuldigde retourbedrag zullen wij binnen 7 dagen na ontvangst van jouw retourorder terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De terugbetaling verloopt via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij je bestelling.

Indien je een deel van jouw bestelling retour stuurt en het aankoopbedrag daardoor onder de €50,- (€70,- België) uit komt, worden er alsnog verzendkosten voor de heenzending in rekening gebracht. 

Indien er iets mis is gegaan met de bestelling door toedoen van buxandbox.nl, dan heb je uiteraard recht op het kosteloos retourneren van uw bestelling.